SHARE

Финално вече Божићног турнира уследило је након два дана надметања по групама, а победници група састали су се у полуфиналним мечевима. У првом полуфиналу победа је припала бродаревском „Минималу“, након што су играчи „Апартмана Златибор“ напустили терен незадовољни судијском одлуком, при вођству „Минимала“ од 1 према 0.

Друго полуфинале екипа, састављена од играча из Новог Пазара, Нове Вароши и Лепосавића, „Печењара код Бенка Дуга Пољана“, решила је у своју корист савладавши убедљиво „Кање“ из Бијелог Поља са 5 према 2.

Пре мечева за пехаре, одиграна је утакмица између Пријепоља, за које су наступили ветерани „Полимља“ и Босне и Херцеговине, за коју су играли некадашњи играчи најпознатијих клубова са ових простора, али и Европе.

Члан општинског већа задужен за спорт Небојша Жунић се у име локалне самоуправе захвалио учесницима турнира, гостима из Босне и Херцеговине, спонзорима и публици.

Турнир се одиграо у организацији Спортског савеза општине Пријепоље, под покровитељством општине Пријепоље, а генерални спонзор турнира био је београдски „Орашац“, предузеће Пријепољца Радише Томашевића.

Након првог полувремена без голова и са равноправном игром, „Печењара код Бенка Дуга Пољана“ је у других 20 минута била знатно бољи противник и са убедљивих 4 према 0 савладала „Минимал“.

За најбољег голмана на турниру проглашен је Томо Деспотовић, голман победничке екипе. Најефикаснији на Божићном турниру био је Милан Гордић из „Апартмана Златибор“, док је за најбољег играча проглашен Санел Ступљанин из екипе која је освојила турнир.

Проглашење најбољих у пријепољском спорту за 2017. годину, које је раније најављивано за финално вече Божићног турнира, одржаће се накнадно у Дому културе, због гостију који ће присуствовати тој свечаности, рекао нам је председник Спортског савеза Милован Милићевић.

 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY