11 година одговорни заједници – Подржите рад ТВ Форум

11 година одговорни заједници – Подржите рад ТВ Форум

Већ 11 година путем Телевизије Форум свакодневно вас информишемо о најважнијим догађајима у Пријепољу и градовима Југозападне Србије, непристрасно, објективно и транспарентно. Да би садржаји које вам пружамо били квалитетнији, потребно је да набавимо нову опрему укупне вредности 474 хиљаде динара. На сајту donacije.rs покренули смо акцију.

Трајати једанаест година у телевизијском послу значи свакодневни рад и труд не само на производњи медијских садржаја, већ и обезбедити финансијску сигурност, али и одупрети се различитим притисцима. Јавни интерес, професионализам, поштовање кодекса новинара, залагање за поштовање људских права и промоцију родне равноправности у друштву, темељи су и вредности на којима телевизија почива.

А, донирати можете веома једноставно. Након што на страници donacije.rs кликнете на акцију ТВ Форум, кликните на опцију донирајте. Направите профил са е-мејл адресе или Фејсбук налога, изаберете вредност донације, минимални износ подршке је 500 динара. Када се учита страница за донирање, уесете своје личне податке. Ако желите да останете анонимни, обележите ту опцију и обавезно кликнете на поље нисам робот. Затим на следећој страници попуните податке ваше платне картице и добићете поруку да је ваша донација прихваћена.

Телевизију Форум можете подржати и путем уплатнице на наш жиро рачун Форума жена Пријепоља 105-2241595-60. Све уплате ће бити објављене на сајту donacije.rs.

Спој искуства и знања, ентузијазма и енергије је снага ове телевизије, а подршка гледалаца и гледатељки која свакодневно стиже, потврда је да је Телевизија Форум потребна нашој заједници.

Подели на мрежама
administrator

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *