Члан ОВ Пријепоља Милан Гачевић: Новчану казну од 50.000 динара мењам за...

Члан ОВ Пријепоља Милан Гачевић: Новчану казну од 50.000 динара мењам за 50 дана затвора

Новчану казну коју је му је одредио Основни суд у Новом Пазару по пресуди за увреду нанету Есаду Хоџићу, Милан Гачевић решио да замени затвором, и тим поводом одржао је конференцију за медије.

1399
0
SHARE

Основни суд у Новом Пазару  је пресудио, а Виши суд у истом граду потврдио, да је Милан Гачевић увредио одборника и председника Општинског одбора Санџачке демократске партије Есада Хоџића, и за увреду му одредио новчану казну од  50.000 динара. Судски трошкови, од око 80.000 динара, већ му се одбијају од плате. Решио је да новчану казну замени казном затвора од 50 дана јер сматра да је изнео само доказе које је добио од представника Електродистибуције о неовлашћеном коришћењу електричне енергије, и да никога није увредио.

Гачевић се жалио на пресуду из Новог Пазара Касационом и Уставном суду, а решење да се новчана казна замењују затворском стигло је пре решења ових судова.

Каже и да се политиком бави како би грађани живели у уређенијем друштву.

Конференцији је за медије присуствовао је и Самир Тандир, како је нагласио, као Гачевићев пријатељ. Рекао је и да је Гачевић осуђен на правди Бога јер је  указао на неке девијације у друштву, да обојица верују у правосудни систем Србије и да очекују реаговање виших правосудних инстанци.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY