Песма и игра за крај дружења у вртићу (ВИДЕО)

Песма и игра за крај дружења у вртићу (ВИДЕО)

Завршном приредбом предшколци установе „Миша Цвијовић“ опростили су се од вртића. 316 малишана песмом и игром је развеселило бројну публику у Спортској дворани.

1171
0
SHARE

Кореографијама које су припремили са својим васпитачицама и васпитачем, будући прваци одушевили су бројну публику. У приредби су учествовали малишани из сва четири објекта предшколске установе, као и предшколци који су припремни програм завршили при основним школама.

 

Директорка ПУ „Миша Цвијовић“ Ивана Крповић каже да ова манифестација постаје традиционална, јер се одржава пету годину за редом.

У данашњем програму учествује 316 предшколаца из 15 припремних група, који су програм припремили са својим васпитачима – каже директорка уз наду да је малишанима било лепо у вртићу и жељу да имају успеха и среће у даљем животу и школовању.
Фото: Д. Малешић

Док се опрашта од једне генерације малишана, предшколска установа већ уписује наредну групу деце за припремни програм за основну школу. Упис траје до краја маја.

Податак који забрињава јесте да је прошле године предшколски припремни програм у предшколској установи „Миша Цвијовић“ завршило 360 малишана, а ове године 44 мање.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY