Почео упис у средње школе – Пријепољска гимназија уписује рачунарски смер, за други уписни рок остала 22 сободна места у овој школи

Званични резултати расподеле по средњим школама и образовним профилима објављени су у суботу увече на сајту Министарства просвете, а на огласним таблама школа могли су се видети у недељу. Понедељак и уторак су резервисани за упис, а наша екипа је тим поводом посетила Пријепољску гимназију.

544
0
SHARE

На основу успеха у школи, резултата завршног испита и листи жеља, матуранти и матуранткиње основних школа распоређени су у средње школе. Првог дана уписало се више од половине будућих гимназијалаца и гимназијалки.

Поред једног одељења природно – математичког и два друштвено језичког, Пријепољска гимназија ове године уписује и једно одељење рачунарског смера.

За други уписни круг у овој школи су остала чак 22 места – 18 у друштвено – језичком и 4 у природно – математичком смеру.

Будуће гимназијалце и гимназијалке очекују новине у плану и програму рада.

У Економско-трговинској школи за други уписни круг су слободна само 3 места у смеру конобар, а у Техничкој 8 места у смеру аутолимар и 11 места у смеру модни кројач.

Више у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY