Дино Бајрић из Сарајева победник такмичења Скокови у воду „Петровац на Лиму...

Дино Бајрић из Сарајева победник такмичења Скокови у воду „Петровац на Лиму – Меморијал Пајо Потежица“ (ВИДЕО)

Дино Бајрић из Сарајева победник је такмичења Скокови у воду „Петровац на Лиму – Меморијал Пајо Потежица“ 2018. године, које је одржано 8. јула. Ове године на такмичењу, које је одржано 21. пут, учествовало је 12 такмичара из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

542
0
SHARE

Такмичење у скоковима у воду на плажи Петровац, које је претходних година одржавано у августу, ове године је уврштено у програм обележавања Дана општине Пријепоље. Петочлани жири за победника је прогласио Дина Бајрића из Сарајева. Другопласирани је прошлогодишњи победник Раде Шћепановић из Колашина, док је треће место припало Данку Дангубићу из Коњица.

На такмичењу на Петровцу за титулу најбољег надметало се 12 скакача, што је као и прошле године, мањи број у односу на претходне године. Скокове у воду пратила је малобројна публика.

Директор Туристичке организације Небојша Свичевић каже да ће се потрудити да се нађу начини да у наредним годинама буде много више такмичара, али и посетилаца.

Скокове у воду „Петровац на Лиму – Меморијал Пајо Потежица“ организовала је Туристичка организација Пријепоље, а за победнике су обезбеђене новчане награде у износу од 30.000 за прво место, 20.000 за друго и 10.000 динара освојено треће место.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY