Летња лига „Бродарево“ од 15. јула на теренима Спортског центра „Јалија“

Летња лига „Бродарево“ од 15. јула на теренима Спортског центра „Јалија“

Летња лига „Бродарево 2018“ одржаће се од 15. јула на теренима Спортског центра „Јалија“. Пријава екипа до 13. јула.

344
0
SHARE

Право учешћа имају екипе из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине. Ово је 15. по реду Бродаревска летња лига од када су реновирани стадиони на Спортском центру „Јалија“.  Пријава екипа је до 13. јула, а жребање ће се обавити истог дана у 20 сати, у просторијама Месне заједнице Бродарево. Котизација по екипи износи 12 хиљада динара. Обезбеђене су и награде.

Фонд награда ове године износи 370 000 динара, односно, 200 000 за прво место, 100 000 за друго место и 70 000за треће место. Обезбеђене су награде за најбољег голмана, најбољег стрелца летње лиге, најбољег играча, као и за фер плеј екипу – каже председник ФК „Јасен“ Едиб Жиговић.

Едиб Жиговић позива екипе да се пријаве у што већем броју, јер, како каже, ово је јединствена манифестација на овим просторима , односно у целој Западној Србији, а велики значај има и за општину Пријепоље и Месну заједницу Бродарево.

Организатор је ФК „Јасен“ под покровитељством Месне заједнице Бродарево и општине Пријепоље, а генерални спонзор је Ес Комерц. Прошле године  учествовало је 20 екипа. Победник је била екипа „Мече комерца“ из Бијелог Поља.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY