Емина Бајрамовић из Пријепоља победница акције „За цветне оазе Пријепоља и Нове Вароши 2018.“

Свечаност проглашења најлепших башти у акцији „За цветне оазе Пријепоља и Нове Вароши“, коју Форум жена Пријепоља и Телевизија Форум уз помоћ пријатеља акције организује десету годину за редом, одржана је у четвртак, на поседу Сање и Драгана Матијевића, поред Златарског језера.

750
0
SHARE

У конкуренцији од десет башти, треће место је припало Фериду и Бахрији Кратовић из Пријепоља. Награда за друго место отишла је у руке Снежани Мусић из Нове Вароши, а власница првонаграђене баште је Емина Бајрамовић из Пријепоља.

Првопалсирана Емина Бајрамовић из Пријепоља

Награде за најлепше баште додељене су на основу оцена стручног жирија, који су чинили директорка Јавног комуналног предузећа „3. септембар“ Сузана Шуљагић, инжењер хортикултуре Мирсад Садиковић Зец и прошлогодишња победница Сања Матијевић.

Присутнима се обратила директорка телевизије Форум Милева Малешић, која се захвалила свим учесницима и учесницама акције, донаторима, а посебно домаћинима Сањи и Драгану. Присутне је поздравио и председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић, који је истакао да је значај ове акције за развој туризма немерљив.

Свечано проглашење победника у акцији „За цветне оазе Пријепоља и Нове Вароши“ употпунило је крстарење катамараном и бродом.

Поклоне за власнике и власнице најлепших башти и логистичку подршку обезбедили су пријатељи акције: Јавно комунално предузеће „3. септембар“, ЈКП „Лим“, Туристичко спортски центар Златар, Дринско – лимске хидроелектране, Цвећара Викторија, Расадник цвећа Табашевић, фирма Емилио Штехер, Пољопривредна апотека Агро промет, Браћа Томашевић, Стилекс доо, сликар Душко Мандић, Трговина Авдић, МБ Баковић, Ес Комерц, хотел Златарски Златник, хотел Панорама и Фото студио Сони.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY