Фирма „Сложна браћа“ дала најповољнију понуду за реконструкцију друге деонице пута Коловрат...

Фирма „Сложна браћа“ дала најповољнију понуду за реконструкцију друге деонице пута Коловрат – Сељашница

Понуда предузећа „Сложна браћа“ из Нове Вароши прихваћена је као најповољнија за наставак реконструкције пута Коловрат - Сељашница, деонице Жунића Поток - Слано Блато. Ако понуда буде успешно оцењена и након стручне анализе и буде потписан уговор, у путни правац дужине 3. 5 километра, биће инвестиран 121 милион динара.

764
0
SHARE

Након прве фазе реконструкције пута Коловрат – Сељашница, деонице до Жунића Потока у дужини од око 1.5 км, Министарство привреде изабрало је извођача за наставак радова и другу фазу, која обухвата санацију деонице од Жунића Потока до Сланог Блата.

Деоница је дуга око три и по километра, а процењена вредност радова 127 милиона динара. Од три понуде, најповољнија је била предузећа „Сложна браћа“, које је радило и прву фазу, а њихова понуђена вредност је око 121 милион динара – каже члан Општинског већа Едиб Кајевић.

Прва фаза радова односно реконструкција деонице од Коловрата до Жунића потока још није завршена. Пројектом је, за обе деонице, предвиђена изградња коловоза ширине 3.5 метра, тротоара са обе стране, бициклистичке и пешачке стазе, расвете…

Треба да се уради завршни слој асфалта, а у међувремену је завршена јавна набавка за расвету. Динамика завршетка радова у првој фази пројекта, зависиће од пројекта расвете јер морају да прођу сви каблови пре тротоара и завршног слоја асфалта. На јавној набавци посао расвете добила је фирма „Електро волт“ из Ваљева, чија је понуда од око 10 милиона динара била најповољнија – објашњава Кајевић.

Рок за завршетак радова предвиђених другом фазом је 75 дана од дана увођења извођача у посао, а гаранција на пут је две године након завршетка реконструкције.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY