SHARE

У Техничкој школи задовољни су овогодишњим уписом. Наставним планом и програмом била су предвиђена четири одељења, два техничарска одељења четвртог степена: машински техничар за компјутерско конструисање и електротехничар рачунара и два одељења на трећем степену.

Два одељења четвртог степена су пуна, имају по 30 ђака. Имамо 29 ученика код смера модни кројач, што је велики искорак у односу на прошлу годину и комбиновано одељење аутомеханичара и аутолимара, које такође броји 29 ђака – каже директор Техничке школе Небојша Јевтовић.

Ученици и ученице који су ове године уписали смер електротехничар рачунара убудуће ће радити по новом наставном програму.

Небојша Јевтовић, директор Техничке школе
Добили су нове предмете из области информационих технологија. Направљена је велика надоградња у том образовном профилу тако да очекујемо да ће ђаци покупити добро знање и бити спремни за наставак школовања у области информационих технологија. Следеће године очекујемо нови програм и код машинских техничара за компјутерско конструисање – додаје Небојша Јевтовић.

Од планираних инвестиција у овој школској години Јевтовић истиче да је у плану асфалтирање школског дворишта, које је услед бројних пуцања цеви на више места раскопано. Ако време дозволи, ова инвестиција требало би да буде реализована током јесени.

Опширније у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY