Деца из вртића Наша радост са родитељима обележила Светски дан хране

Деца из вртића Наша радост са родитељима обележила Светски дан хране

Деца из вртића Наша радост угостила су у својој учионици родитеље, са којима су заједно ручали и на овај начин обележили Светски дан хране, 16. октобар.

972
0
SHARE

Песмицама о храни, воћу и поврћу, деца су дочекала своје родитеље који су се у великом броју одазвали овом заједничком дружењу.

Нашој установи је најбитније, на чему и почива процес нашег васпитно-образовног рада, добра сарадња са родитељима. Свака ваша иницијатива, ваша подршка, потврђује квалитет нашег рада и зато вам се захваљујем што сте овде – рекла је директорка ПУ „Миша Цвијовић“ Ивана Крповић.

Посета малишанима у вртићу пријала је и родитељима.

Захвална сам васпитачицама и установи што су нас позвали да учествујемо у активностима заједно са нашом децом.Ово је начин да сви заједно видимо како наша деца долазе до резултата, које желимо да видимо ми као родитељи, али и васпитачи – каже у име родитеља Јасна Пашановић.

Јеловник у вртићу ПУ Миша Цвијовић саставља се на месечном нивоу и доступан је свим родитељима. Води се рачуна да је храна свежа и да су оброци примерени узрасту и потребама деце.

Исхрана деце у нашој установи је добро уравнотежена, здрава, базирана на узимању разноврсне хране, садржи све хранљиве састојке и обезбеђује оптималан дневни унос енергије – објашњава главна сестра ПУ „Миша Цвијовић“ Драгиња Кубуровић.

Данашње дружење у вртићу, организовано је поводом Светског дана хране, који се обележава 16.октобра. Тако су и овај датум малишани са својим васпитачицама уписали на листу дана које су до сада обележили, међу којима су Светски дан детета и Светски дан заштите животне средине.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY