Десет година ТВ Форум – Отворене изложбе Бетина фотографија године и „За цветне оазе Пријепоља и Нове Вароши“

Десет година ТВ Форум – Отворене изложбе Бетина фотографија године и „За цветне оазе Пријепоља и Нове Вароши“

Четврту годину за редом, Форум жена Пријепоља и ТВ Форум за своју годишњицу нашим суграђанима и суграђанкама поклањају изложбу Бетиних фотографија године. Изложене су 44 новинске фотографије снимљене у региону југоисточне Европе током 2017. и 2018 године. Како ТВ Форум од свог оснивања организује акцију за избор најлепших башти и балкона у Пријепољу, а од пре три године и у Новој Вароши, ово је била прилика да се изложе и фотографије са десет Акција свечаног проглашења победника и уметничких слика које су припале власницима најлепших башти и балкона.

Милева Малешић, председница УО ФЖП и директорка ТВ Форум
Суграђани нас подржавају, гледају и доживљавају као свој медиј. То није случај и са локалном влашћу. Од укупно седам милиона динара буџетских средстава опредељених за суфинансирање медијских садржаја, општина Пријепоље и ове године Форуму додељује само 100.000 динара. То је још једна злоупотреба моћи актуелне власти у Пријепољу. Ми ћемо и даље бити њихови контролори и коректори, а не послушници и послушнице -рекла је председница УО Форума жена Пријепоља и директорка ТВ Форум Милева Малешић.

Изложбу најбољих медијских фотографија из југоисточне Европе, изабраних на Бетином овогодишњем конкурсу, отворила је извршна директорка Новинске агенције „Бета“, Злата Куреш.

Када сам рекла да два дана нећу бити на послу јер идем у Пријепоље, сви су прокоментарисали „Аха, Телевизија Форум“. Тако да је за 10 година рада и успешног вођења, Телевизија Форум постала најпрепознатљивији симбол Пријепоља – истакла је отварајући изложбу извршна директорка Новинске агенције Бета Злата Куреш.
Злата Куреш, извршна уредница Новинске агенције Бета

Изненађење за слављенике и организаторе изложби, припремила су деца из Креативне групе Машта, која су написала писмо.

Отварању изложби, присуствовали су бројни пријатељи и сарадници ТВ Форум и Форума жена Пријепоља, међу којима представници Мисије ОЕБС-а у Србији, медија, новинарских удружења, као и просветни радници, предузетници…

Руководећи се јавним интересом, професионализмом и поштовањем Кодекса новинара Србије ТВ Форум је за 10 година рада, избројала више од 2.500 емисија Вести са око 20 хиљада информација, а емитовано је и више од 1.500 емисија из сопствене продукције.

 

Подели на мрежама

Повезани чланци