Хемијска индустрија Елан обележила 60 година рада

Свечаном седницом Надзорног одбора, хемијска индустрија Елан обележила је значајан јубилеј - 60 година непрекидног рада. Била је то прилика да се сумирају резултати досадашњег рада, али и дефинишу циљеви шта даље. Уручено је и шест јубилираних награда радницима Елана за 35, 30 и 10 година рада.

622
0
SHARE

Хемијска индустрија Елан једина је у општини Пријепоље која је успела да одржи континуитет у раду и у оним временима када су многа велика предузећа затварна због санкција и неуспелих приватизација. Елан данас броји 60 запослених.

Елан у овом моменту послује позитивно и одрживо. Не постоји опасност да ћемо у наредном периоду имати лоше пословање. Један од значајнијих пројеката које ћемо у будућности урадити је запошљавање нових, младих и стручних људи, пре свега радника за производњу – истиче генерални директор АД „Елан“ Пријепоље Горан Секулић.

Свечани јубилеј запослени су обележили скромно, због неких виших циљева које су поставили као друштвено одгворна компанија. Средства која нису потрошили на прославу, донираће Болници и једном спортском клубу који у својим редовима има школску омладину.

И ове године, Елан је на датум оснивања доделило јубиларне награде радницима за 35, 30 и 10 година рада.

Ослушкивати тржиште и неговати фер сарадњу са пословним партнерима, идеје су које воде запослене у Елану.

За остварене резултате у области привреде, Елан је добитник  више признања Привредне екоморе Србије, као и пословних партнера из земље и иностранства.

Опширније у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY