SHARE

Коначно су решени проблеми који су успоравали радове на изградњи „Голд гондоле“. Вредност радова на овој фази је око 45 милиона динара а почетак радова очекује се кроз две недеље, у складу са динамичким планом и пратећом документацијом конзорцијума извођача.

Дуго је требало да добијемо ову дозволу, међутим, у свему је важно да је ова документација комплетирана. Наша очекивања су да ће се радови завршити до краја ове календарске године – истакла је директорка ЈП “Голд гондола Златибор” Бојана Божанић.

Божанић каже да се паралелно ради на припреми документације и издавању грађевинске дозволе за наставак изградње стубова од међустанице до Торника.

Директорка истиче да већ неко време, након почетног неповерења, постоји добра сарадња са Министарством грађевине, чије су стручне службе биле на располагању.

Додаје и да очекује да се у наредна два месеца заврше све процедуре у вези са трасом гондоле од међустанице до врха и истиче да је пројекат гондоле, вредности око 13 милиона евра, значајан за целу Србију, а не само Чајетину и Златиборски крај.


NO COMMENTS

LEAVE A REPLY