Прибојци бољи у комшијском рукометном дербију

Комшијски рукометни дерби, између „Победника“ и „Прибоја“, припао је Прибојцима. До победе су дошли највише захваљујући голману Младену Шпањевићу, који је био и играч утакмице.

432
0
SHARE

„Прибој“ је са 25 према 23 савладао „Победник“ у Пријепољу, у утакмици одиграној у оквиру 7. кола Супер Б лиге Исток-Запад. Као што се очекивало, виђена је добра и жустра игра, а утакмица је била неизвесна до самог краја. Након почетног вођства домаћих од 2:0, и недуго затим од 3:2, „Прибој“ је преузео иницијативу и до скоро самог краја водио, у неким моментима и са по три гола разлике. Пријепољски рукометаши су успели да изједначе у 53. минуту, да би у 56. минуту повели са 23:22. Међутим, Прибојци успевају да изједначе, и до краја поново поведу са два гола предности.

Најзаслужнији за победу „Прибоја“ био је Пријепољац – голман Младен Шпањевић, који је био непрелазна препрека на голу комшија. Остварио је преко 20 одбрана и проглашен је за играча утакмице, што је трећи пут у седам одиграних кола. Уз њега, истакли су се и Андрија Цвркотић са 10 погодака и капитен „Прибоја“ Саша Милинковић са 9 голова. Уз њих двојицу у стрелце су се уписали још Хаџовић, Омеровић и Бадић. У редовима „Победника“ најефикаснији био је капитен Александар Бабић са 9 погодака, Јаћимовић је постигао 4, Бајрактаревић 3, Хамзић, Хајдаревић и Хамидовић су постигли по 2 и Ћуркић један погодак. Пријепољце је са клупе предводио Прибојац Зоран Танасковић, док је на клупи „Прибоја“ седео Пријепољац Дејан Ћубић. „Победник“ остаје на једанаестом месту на табели са 3 бода,  док је „Прибој“ на петом са 9 бодова. Обе екипе гостују у наредном колу – Пријепољци у Врању, а Прибојци у Крагујевцу.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY