У општини Пријепоље за девет месеци реализовано 50 одсто планираних инвестиција

За 2018. годину била је планирана реализација 21 капиталног пројекта буџетских корисника. За девет месеци ове године, у целости је реализовано 12 пројеката и утрошено око 50 одсто планираних средстава.

511
0
SHARE

Један од већих реализованих пројеката у целости у првих девет месеци ове године био је санација и поправка постојећег пута Коловрат – Чадиње – Барице укупне вредности 12 милиона 800 хиљада динара. Ова инвестиција пренета је из претходне године. Пренет је, али још увек не и завршен пројекат санације и поправке пута Коловрат – Сељашница, за који је од планираних око 13 и по милиона динара потрошено седам. Пројекат који је такође пренет из 2017. године су приступне стазе према средњовековном граду Милешевцу. Планирано је 10 милиона динара, реализовано само 18 процената средстава.

За извођење радова на згради општине планирано је 27 милиона динара, потрошено само око четири милиона. Сви подаци указују да расходи буџета и не иду баш по плану.

За 21 капитални пројекат планирано је укупно 86 милиона 650 хиљада динара, а за првих девет месеци укупне инвестиције износе 41 милион 320 хиљада динара, односно, проценат извршења свих планираних инвестиција је 48 одсто.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY