Новогодишњи вашар у Основној школи „Душан Томашевић Ћирко“ у Великој Жупи (ВИДЕО)

Новогодишњи вашар у Основној школи „Душан Томашевић Ћирко“ у Великој Жупи (ВИДЕО)

Ђаци Основне школе „Душан Томашевић Ћирко“ из Велике Жупе, уз помоћ својих учитељица и наставника, припремили су и организовали Новогодишњи вашар под називом „Наше мало, некоме значи много“. Сав новац зарађен од продаје радова, намењен је за децу лошијег материјалног стања.

930
0
SHARE

Време даривања и хуманости уз празничну атмосферу у Основну школу „Душан Томашевић Ћирко“ стигло је недељу дана уочи дочека Нове Године. У холу школске зграде ђаци су изложили своје новогодишње радове, које су врло повољно понудили на продају својим родитељима.

Новогодишње јелке, различите варијанте Снешка Белића и новогодишњих украса, магнети и колачићи, неки су од предмета које су деца направила како би зарадила новац, који је намењен њиховим другарима који су слабијег материјалног стања.

Новогодишњи вашар је организован у оквиру пројектне наставе, а ђаци су радили у мешовитим групама.

Да наше мало, некоме може значити много, својим примером су показали ученице и ученици основне школе „Душан Томашевић Ћирко“. Да су били веома креативни и направили занимљиве предмете сведочи чињеница да су њихови изложбени столови врло брзо остали празни, а уз хуману намеру, много значајнији су њихов заједнички рад и дружење.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY