Деда Мраз са поклонима стигао у вртић „Наша радост“

Деда Мраз са поклонима стигао у вртић „Наша радост“

Уз новогодишње песме и разноврсне кореогафије које су малишани припремили са својим васпитачицама, у објекту „Наша радост“ предшколске установе „Миша Цвијовић“ са нестрпљењем се очекивао долазак Деда Мраза. На велику радост дечака и девојчица, дошао је у друштву Снежне краљице, али и са пуном врећом поклона. И ове године малишани су припремили дугачак списак жеља, па су се на листи нашли Елза и Ана, полицијски камиони, лук и стрела, плишане играчке и луткице…

Годином на измаку задовољна је и директорка предшколске установе „Миша Цвијовић“.

Предшколска установа ових дана представља најблиставије место. У овим тренуцима искрено се радујемо успесима и здрављу 870 малишана који похађају нашу предшколску установу – рекла је директорка предшколске установе „Миша Цвијовић“ Ивана Крповић и том приликом, у име колектива, свим малишанима и њиховим родитељима пожелела пуно здравља,среће  успеха у наредној години.

Претходних дана Деда Мраз је у пратњи Снежне краљице посетио и остале објекте предшколске установе, дружио се са децом, поделио им поклоне и пожелео да буду још бољи следеће године.

Више о томе шта су малишани пожелели од Деда Мраза погледајте у Видео прилогу:

 

 

Подели на мрежама

Повезани чланци