Паркирани аутомобили препрека редовном одношењу смећа

Са обилнијим снежним падавинама, одношење смећа са појединих локација је све теже. Проблем је најизраженији на вишим котама, али и у самом центру, где радници Јавног комуналног предузећа "Лим" не могу да приђу контејнерима због паркираних аутомобила.

2444
0
SHARE

Уске улице, а у њима паркирани аутомобили. Возило Јавног комуналног предузећа Лим за одвожење смећа превелико да би их избегло. На све то још и неочићен снег испред кућа, и одмах на површину исплива проблем са одношњем смећа.

Проблем са паркираним аутомобилима највидаивији је у Подвароши. Права мини депонија последица је тога што радници Јавног комуналног предузећа Лим нису односили смеће данима, јер нису могли да приђу контејнерима због паркираних аутомобила.

Из Јавног комуналног предузећа Лим још једном подсећају да сви грађани и грађанке, као и власници локала имају обавез у да очисте тротоаре  испред својих стамбених и пословних објеката и аплеују још једном на све возаче да воде рачуна приликом паркирања, како би возила ЈКП „Лим“  могла несметано да прођу и очисте снег.

Опширније у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY