Злато за Хамеда Кајевића на Првенству Србије у дворани за млађе јуниоре и јуниорке

Злато за Хамеда Кајевића на Првенству Србије у дворани за млађе јуниоре и јуниорке

Хамед Кајевић

Члан Атлетског клуба „Полет“ Хамед Кајевић освојио је злато у бацању кугле на Првенству Србије у дворани за млађе јуниоре и јуниорке. Хамед је најбољи хитац забележио у трећој серији када је куглу, тешку 5 килограма, бацио на даљину од 14 метара и 89 центиметара. Пријепоље је у Београду представљало још двоје такмичара – Емир Ровчанин је био четврти у скоку у вис а Маријана Чочовић дванаеста у трци на 400 метара.

Кошаркаши „Милешевца“ су остварили победу на гостовању у Пожеги. Они су, у утакмици 9. кола Друге мушке регионалне лиге Запад 1, савладали домаћу „Слогу“ са 84:75. Победа пријепољске кошаркаше оставља у трци за прво место. Тренутно су четврти са 6 победа, колико још имају „Младост“ из Чачка, ужички „Плеј Оф“ и „Морава“ из Заблаћа, али „Милешевац“ и „Морава“ имају утакмици мање, односно, неодиграни међусобни дуел из 8. кола. Победник тог сусрета заузеће место лидера на табели.

Кошаркашице „Милешевке“ су и даље убедљиве. У 10. колу Прве женске регионалне лиге Југ 1 у Пријепољу је савладано „Ужице“ резултатом 71:42. Пријепољске кошаркашице са свих десет победа заузимају прво место на табели а у наредном колу у Пожеги играју дерби 11. кола против „Слоге“, која је другопласирана са 9 победа и једним поразом, баш од „Милешевке“. Уколико Пријепољке тријумфују практично ће обезбедити прво место.

Одбојкаши „Фап Ливнице“ су поражени у 11. колу Друге лиге Запад у Ивањици. Домаћа „Буковица Путеви“ славила је са 3:1 у сетовима. Пријепољци су сада четврти са 6 победа и 4 пораза. У наредном колу угостиће „Техничар“ из Краљева.

Одбојкашице „Бамби Волеја“ су поражене у 15. кола Друге лиге Запад. Првопласирани „Нови Пазар“ је тријумфовао у Пријепољу са 3:0 у сетовима и тако сачувао лидерску позицију. Ово је био 7 пораз Пријепољки, које, уз 8 победа, заузимају шесто место на табели. У наредном колу гостују у Косјерићу.

Одбојкашице „Трендтекса“ су у 10. колу Међурегионалне лиге Златиборског и Моравичког округа савладале у гостима „Будућност Нец“ са 3:0 у сетовима, и тако остају на другом месту на табели. У наредном колу играју дерби са првопласираним „Лотусом“, који може одлучити питање првака.

„Жупски Рубин“ је поражен на гостовању у Горњем Милановцу у дербију 11. кола Треће футсал лиге Запад. Првопласирани „Металац Колорадо“ је нанео други пораз у овој сезони Пријепољцима, овога пута резултатом 2:0. Седам кола пре краја првенства Горњомилановчани имају 9 бодова више у односу на Пријепољце. У наредном колу „Жупски Рубин“ ће угостити „Олимп“.

У 11. колу Регионалне футсал лиге Запад футсалери „ПП 192“ су савладали „Карађорђе 2015.“ из Раче са 6:5. „Орлови са тромеђе“ остају на четвртом месту, са по 5 победа и пораза. У наредном колу су слободни.

Подели на мрежама

Повезани чланци