На 56. МОСИ у Сокоцу освојено 12 медаља за Пријепоље (ВИДЕО)

Пријепољски спортисти и спортисткиње су на 56. Међуопштинским омладинским спортским играма у Сокоцу освојили 12 медаља. Свеукупни победник Игара је град домаћин који је прва места освојио у у женској и у мушкој конкуренцији.

563
0
SHARE

56. МОСИ у Сокоцу окупиле су преко 2000 спортиста који су се такмичили у 15 спортских дисциплина. Пријепоље је успело да освоји 12 медаља, једну више него прошле године у Прибоју.

Злата су освојили кошаркаши, одбојкашице на песку и Хамед Подбићанин у бацању кугле на Пара МОСИ.

Сребра су припала рукометашима, одбојкашима, кошаркашицама, одбојкашима на песку и Саими Мурић у трци на 1500 метара.

4 бронзане медаље су освојене у атлетским дисциплинама – Саима Мурић је освојила две, у тркама на 800 и 3000 метара, Мејра Мехмедовић у трци на 1500 метара и Тарик Хаџалић у скоку у вис.

Најуспешнија спортисткиња 56. МОСИ је атлетичарка из Сокоца Младена Петрушић са 4 златне медаље. Најуспешнији спортиста је атлетичар из града домаћина Стефан Ћуковић са 3 злата. Свеукупни победник МОСИ у Сокоцу је град домаћин, друга су била Пљевља а трећа Рогатица. Соколац је био први у обе конкуренције. У женској друго место је припало Прибоју а треће Пожеги. У мушкој конкуренцији Соколац су пратили Пљевља и Беране. Домаћин наредних МОСИ биће Нова Варош.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY