Горео објекат Исламске заједнице у Валтеровој (ВИДЕО)

Јутрос, око 9 сати, избио је пожар на објекту Исламске заједнице на раскрсници Валтерове и улице Нијазије Мусабеговића, преко пута зграде Општинске управе и Велике Махмут-бегове џамије.

857
0
SHARE

Према сведочењу очевидаца, пожар су најпре приметили пролазници, који су алармирали све који су се налазили у објекту. На лице места су брзо изашли припадници Ватрогасно-спасилачке јединице Пријепоље и радници Електродистрибуције.

Споља нису видљиве праве размере пожара који је локализован и угашен пре него што је захватио кров објекта. Стамбени део на спрату користи имам Велике Махмут-бегове џамије Елмедин еф. Бећировић са породицом, док се у приземљу налазе канцеларије Меџлиса Исламске заједнице Пријепоље. Председник Меџлиса Исламске заједнице Пријепоље Сабахудин Обућина рекао нам је да су канцеларије недавно реновиране и да је штета велика.

Због пожара овај део града је неко време био без струје, која је била искључена због интервенције ватрогасаца. У Одељењу за ванредне ситуације нам је речено да су, судећи према изјавама очевидаца, највероватнији узрок пожара електричне инсталације. Инспектори овог Одељења ће изаћи на терен да изврше увиђај а детаљна истрага ће дати одговор на питање шта је изазвало пожар.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY