Мештани Равана: За проблем водоснабдевања чуће и надлежна министарства

Мештани Равана: За проблем водоснабдевања чуће и надлежна министарства

Мештани насеља Равне годинама чекају да надлежни испуне обећање дато им 2011. године, а то је да ће добити воду за пиће. Пошто шест година након обећања и даље имају само техничку воду, уз честе несташице и кварове, мештани овог насеља су на збору грађана одлучили да са њиховим проблемом упознају и надлежна министартсва.

169
0
SHARE

Велико незадовољство и огорченост на збору грађана насеља Равне. Пре шест година обећано им је да ће добити пијаћу воду, али су за то време добили само пумпну станицу из резервоара Јездовића Коса до резервоара Равни и један део цевовода. Недовољно, јер још увек имају само техничку воду. Сви су гласно обећавали да ће решити проблем како би прикупили неке поене, а онда би после тих обећања настао мук, речено је на збору. Ми смо обманути, кажу мештани Равана, који су улагали и свој новац, у сада већ очигледно, пропалу инвестицију.

Око 170 домаћинстава у насељу Равне погођено је проблемом водоснабдевања.

На збор грађана били су позвани председник општине, директор Јавног комуналног предузећа Лим и председник месне заједнице, али нико није дошао. Режијском одбору то је знак да на локалу више немају ништа да траже, те да ће правду потражити код већих инстанци, односно, надлежних министарстава.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY