SHARE

Да „Рома компани“ води рачуна о друштвено одговорном пословању показала је и ова донација клима уређаја, који би трбало да побољшају услове у просторијама у којима свакодневно борави око 500 пацијената и здравствених радника и радница.

Немања Романдић, директор „Рома компани“ поводом уручења донације је рекао да су климе болници у Пријепољу додељене у оквиру акције „Ко кречи, кућу лечи“. Истакао је да су до сада клима уређаје донирали у Београду, Краљеву, Нишу и Новом Саду, где највише послују, али да је Пријепоље изабрано због тога што је ова компанија ту и настала.

Поред 20 клима уређаја, Романдић је овом приликом директору болнице у Пријепољу обећао и донацију одређене количине боја и лакова за уређење просторија.

Др Зоран Дробњак, в.д. директора Опште болнице у Пријепољу је истакао да ће ова донација у великој мери поправити услове за рад и боравак пацијената и запослених у болници.

„Климе су распоређене у следећим одељењима: пријемно и ургентна служба, интерно и неуролошко одељење, гинекологија и породилиште, операциона сала и хирургија и једна клима за службу лабораторије“, прецизирао је др Дробњак.

Донатору се захвалио и заменик председника општине Пријепоље Станко Кијановић, који је рекао да свака помоћ болници представља и помоћ сваком грађанину и грађанки Пријепоља. 

Овом приликом директор Здравственог центра Ужице доктор Милош Божовић је најавио велику санацију зграда здравствених установа у Пријепољу, које би финансијски подржала Канцеларија за управљање јавним улагањима, уз подршку општине Пријепоље.

Више у видео прилогу:

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY