Прво проглашење најбољих у пријепољском спорту у 2017. години (ВИДЕО)

Прво проглашење најбољих у пријепољском спорту у 2017. години (ВИДЕО)

Део Спортског савеза, који предводе Адис Мицановић и Елдар Лисица, и који нема подршку локалне самоуправе, свечано је прогласио најбоље у пријепољском спорту у 2017. години. Најбољи спортиста је Армин Синанчевић док је најбоља спортисткиња Кристина Радивојевић. Друга свечаност заказана је за 10. јануар.

545
0
SHARE

На свечаности, одржаној у ресторану „Карахоџић“, уручено је седам признања најбољима у пријепољском спорту, по одлуци Управног одбора Спортског савеза, који предводи Адис Мицановић, са места председника и Елдар Лисица као секретар. Овај део Спортског савеза нема подршку општинског руководства, те нису били присутни представници локалне самоуправе, што је уобичајено у оваквим приликама. За најбољег спортисту проглашен је репрезентативац Србије и члан АК “Полет” Армин Синанчевић, државни првак у бацању кугле, док је најуспшенија спортисткиња репрезентативка Србије и чланица „Полета“ Кристина Радивојевић, државна шампионка у скоку у вис.

За најбољи женски колектив проглашен је ЖОК “Бамби волеј”, најбоља мушка екипа је РК “Победник”, најуспешнији тренер у 2017. био је тренер КК „Бродарево“ Хаџо Синанчевић, најбољи спортски радник је инструктор и тренер планинарства Илија Андрејић, док је награда за дугогодишњу активност и допринос спорту у Пријепољу припала Данилу Радевићу.

Tоком финалне вечери Божићног турнира, 10. јануара, који организује Спортски савез под покровитељством општине Пријепоље, у Спортској дворани свечано ће бити уручена признања за најбоље у пријепољском спорту у 2017. години по избору Управног одбора, који предводе Милован Милићевић са места председника и Адмир Мушовић као секретар.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY