Ана Дивац донира своју награду за лечење Хелене и Анастасије

Ана Дивац донира своју награду за лечење Хелене и Анастасије

Позитиван пример давања и помоћи другима је гест наше суграђанке, ученице четвртог разреда Пријепољске гимназије, Ане Дивац која је одлучила да недавно освојену прву награду на песничкој манифестацији „На пола пута“, таблет уређај, прода на лицитацији на друштвеним мрежама. Средства од продаје биће уплаћена Хелени Гавран и Анастасији Гавриловић којима је новац потребан за лечење.

SHARE

Да су хуманост и доброчинство врлине које ће у сваком времену помоћи да будемо бољи људи и стварамо бољу заједницу потврђује и гест наше младе суграђанке Ане Дивац.

Живимо у добу информационих технологија и све чешће не видимо стварност од тог виртуелног света. Мени је награда коју сам добила на овом такмичењу дала шансу да помогнем неком другом у највећој борби коју може водити, а то је борба за живот. Могу да кажем да сам јако срећна што захваљујући свом раду, труду и таленту могу да могу да помогнем. У овом тренутку тај таблет није нешто што је мени најпотребније, мислим да је неком другом то много важније. Данас сам то ја, сутра ће моћи да учини неко други и ако заједничким снагама се будемо трудили да помогнемо овај свет ће бити боље место – каже Ана Дивац.

На фејсбук страници ТВ Форум биће покренута лицитација за продају таблет уређаја. Малопродајна цена је 9.500 динара и то ће бити и почетна цена на лицитацији. Понуде за куповину се остављају у коментарима, а свако подизање цене је за најмање 100 динара. Лицитација ће трајати до уторка 15. октобра до 12 сати, након чега ћемо контактирати особу која је понудила највећи износ. Она ће бити дужна да достави доказ о уплати донација за Хелену и Анастасију у подједнаким износима у висини крајње понуђене цене таблета, након чега ће јој таблет бити прослеђен.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY