Суада Ахметагић и Божана Павловић победнице акције „За цветне оазе Пријепоља, Нове...

Суада Ахметагић и Божана Павловић победнице акције „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“

Према гласовима публике башта Суаде Ахметагић из Прибоја најлепша је у овогодишњој акцији "За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја", док је прва награда жирија отишла у руке Божане и Мирољуба Павловића.

1321
0
SHARE

У овогодишњој акцији „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ према мишљењу публике најлепша је била башта Суаде Ахметагић из Прибоја, која је са 531 гласом придаобила највише ваших симпатија. Башта Горице Милетић према броју ваших лајкова нашла се на другом месту, док је цветна оаза Росанде Матовић заузела треће место.

Награде за прва три места доделио је и трочлани жири, кога су сачињавали инжењер хортикултуре Мирсад Садиковић Зец, директорка Јавног предузећа „3. септембар“ Сузана Шуљагић и прошлогодишња победница наше акције Емина Бајрамовић.

Према оцени стручног жирија, најлепша је била башта Божане и Мирољуба Павловића из Пријепоља, другу награду су доделили Миодрагу Ристићу из Нове Вароши, док је трећа припала Пријепољки Беби Хаџалић.

Свечана додела награда у једанаестој по реду акцији „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ коју спроводи Форум жена Пријепоља и ТВ Форум уз помоћ донатора и пријатеља Акције одржана је у подне у галерији пријепољског Дома културе.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY