Бугари први стигли на „Мостове Балкана“ (ВИДЕО)

Бугари први стигли на „Мостове Балкана“ (ВИДЕО)

Традиционална манифестација Мостови Балкана, ове године биће организована 6. јула на платоу Дома културе, у оквиру обележавања Дана општине Пријепоље. Међу првима од гостију и учесника у Пријепоље су стигли Бугари који су неколико сати пре почетка манифестације само за ТВ Форум одиграли део своје кореографије.

699
0
SHARE

Након 10 година одржавања смотре изворног народног стваралаштва „Мостови Балкана“ на Јабуци, на Илиндан 2. августа, манифестација ће ове године бити одржана на платоу Дома културе, а у оквиру програма прославе Дана општине Пријепоља. Међу првим учесницима у Пријепоље је стигла група од 28 чланова из Софије, главног града Бугарске.

Иваел Петров каже да су у Пријепоље стигли дан раније, спавали су у конацима манастира Милешеве и први утисци су веома позитивни.

Много нам се свиђа град, људи су веома пријатни, парк и реке су прелепи – каже гост из Бугарске уз констатацију да једва чекају да заиграју.

Само за нашу телевизију, неколико сати пре званичног почетка манифестације гости из Бугарске  приказали су део своје кореографије и позвали све Пријепољце и Пријепољке да дођу у 18 сати на плато Дома културе.

Више у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY