Део насеља Беглуци константно под водом – мештанима прекипела небрига надлежних

Пројекат дренажног канала у насељу Беглуци, урађен пре две године како би се вода која долази са Равана спровела до реке Сељашнице, није решио проблем мештана овог насеља. Вода и даље плави дворишта кућа, навире на све стране и уништава пут. Мештани негодују и сматрају да пројекат дренаже није урађен по плану.

833
0
SHARE

Пре радова на дренажи пута, мештанима је сметало што им вода уништава део пута према Коловрату. Међутим, ни реализовани пројекат није решио проблеме, већ их само преместио на други део пута. Према речима мештана, све то је последица што нису урађене две каскаде са решеткама предвиђене пројектом, па смеће и све што вода вуче са собом зачепљава канал и вода се излива по путу. Оно што успе да се пробије, завршава у реци Сељашници, што је такође проблематично.

Нису мештани седели скрштених руку, тражили су помоћ, али нису наишли на разумевање.

Поред проблема са изливањем воде на пут, бројни су други на које су нам се пожалили окупљени мештани. Задовољило би их асфалитрање 500 метара пута, уређење канализације и водоводне мреже.

Мештани неће одсутати од својих захтева, тражиће да се поток очисти и да се направе каскаде како је и било предвиђено пројектом.

Опширније у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY