Десет година емитовања добре енергије: ТВ Форум у служби грађана и грађанки

Ове недеље ТВ Форум обележава јубилеј свог постојања. Циљ који смо поставили пре десет година актуелан је и данас: објективно, професионално информисање и афирмација могућности, потреба и проблема жена и других маргинализованих група, као и вредности грађанског друштва. У томе не бисмо успели без подршке привредног сектора, институција, организација и наравно, вас, наших гледатељки и гледалаца.

SHARE

За десет година рада, свакодневно смо преносили информације о збивањима у локалној заједници из области привреде, образовања, здравства, културе, политике, социјалне заштите, села, спорта… упоредо градећи однос и сарадњу са институцијама, организацијама, привредницима и привредницама у овом граду.

Ништа мање важна је подршка наших гледалаца и гледатељки која нам је стизала и свакодневно стиже и која је потврда потребе постојања овог медија и нашег рада.

Представили смо знане и незнане личности које својим радом, знањем, посвећеношћу послу могу бити узор другима…У емисији Вести покретали смо и били подршка хуманитарним акцијама, развоју друштва једнаких могућности, промовисали успешне и талентоване, указивали на пропусте одговорних…у избору тема и даље ће нам јавни интерес бити на првом месту.

Више у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY