SHARE

Домаћин окружног такмичења у кошарци, у конкуренцији основних школа, била је Основна школа „Милосав Стиковић“ из Коловрата која је у спортској дворани Пријепољске гимназије, окупила најуспешније школе из десет општина Златиборског округа. Пријепољске екипе су направиле велики успех освојивши прва места у обе конкуренције.

Девојчице ОШ „Милосав Стиковић“ из Коловрата су освијиле прво место у конкуренцији шест екипа које су учествовале, а дечаци из ОШ „Владимир Перић Валтер су били први у конкуренцији пет екипа – рекао је координатор за школски спорт Златиборског округа Бранислав Дивац и додао да је конкуренција била прилично јака јер су екипе биле из општина које имају школу кошарке и које имају добре резултате у клупским такмичењима.

Добре резултате на окружним такмичењима постигли су и остали пријепољски ђаци основних и средњих школа.

Велики успех су постигле рукометашице ОШ „Владимир Перић Валтер“ које су освојиле прво место на окружном такмичењу у Прибоју, док су рукометашице из Економско – трговинске школе победнице окружног такмичења у конкуренцији средих школа. На међуокружном такмичењу Златиборски округ представљаће одбојкашице Пријепољске гимназије, као победнице окружног такмичења у Прибоју – истакао је Бранислав Дивац.

Основне школе које су победиле на окружним такмичењима представљаће Златиборски округ на међуокружним, која следе у наредном периоду.

Победници Међуокружних такмичења обезбедиће пласман на републичко такмичење, које ће се ове године одржати у Спортском кампу у Караташу.

Опширније у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY