SHARE

Ове године Управни одбор Спортског савеза општине Пријепоље је признања за спортске резултате постигнуте у 2018. године доделио у 14 категорија. За најбољег спортисту у 2018. години проглашен је фудбалер „Полимља“ Емир Хамзић, док су другу годину за редом најбоља спортисткиња кошаркашица „Милешевке“ Наташа Бучевац, a најбољи ПАРА спортистa стонотенисер Хамед Подбићанин.

За најуспешније спортске колективе у претходној години проглашени су ФК „Јасен“ и ЖКК „Милешевка“ који  у својим првенствима још увек не знају за пораз ове сезоне. За најуспешнијег тренера у 2018. години проглашен је фудбалски тренер Небојша Ружић. Тарик Хаџалић је најуспешнији спортиста родом из Пријепоља. Санела Кукуљац је најистакнутији педагошки радник у области спорта. Најбољи у узрасту до 18 година је кошаркаш Огњен Матовић, а у узрасту до 14 година одбојкашица Теодора Брзаковић. Признање за најмлађу иде атлетичарки Емини Кајевић. Најуспешнија основна школа је „Свети Сава“ из Бостана, а код средњих школа то је Пријепољска гимназија. Одбојкашки тренер Самир Оковић добио је признање за животно дело.

Председник Спортског савеза општине Пријепоље Милован Милићевић честитајући довитницима признања, рекао је да су протеклу годину обележили добри резултати пријепољских спортиста и да је било тешко изабрати најбоље.

Додељене су и захвалнице пријепољским привредницима за допринос развоју спорта као и специјална признања спортским радницима за унапређење пријепољског спорта. Међу добитницима признања је и селектор женске кадетске одбојкашке репрезентације Србије Јово Цаковић који је у име Одбојкашког савеза Србије одбојкашицама „Трендтекса“ уручио одбојкашке лопте.

Опширније о томе шта кажу добитници признања погледајте у видео прилогу:

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY