SHARE

Након првог протеста „1 од 5 милиона“ у Пријепољу, који је одржан прошле среде и који је окупио више стотина грађана и грађанки Пријепоља, организатори су за 13. март заказали нови протест и шетњу улицама Пријепоља.

Након окупљања на платоу испред Дома културе, које је предвиђено у 18 сати, присутнима ће се обратити дугогодишњи новинар и уредник у Вечерњим новостима и бивши члан председништва Покрета слободних грађана Срђан Шкоро и Љубомир Шуљагић, дугогодишњи директор Пријепољске гимназије, професор у пензији.

После тога уследиће шетња, која ће и овог пута, кренути са платоа и ићи ће улицом Санџачких бригада до раскрснице са зградом „Ириса“, затим Валтеровом улицом до зграде Општинске управе одакле ће се улицом Нијазије Мусабеговића спустити  до Дома културе.

Протест „1 од 5 милиона“ у Пријепољу покренула је група младих људи из Пријепоља заинтересована за решавање нагомиланих проблема у земљи, општини и  граду у коме живе.

Грађански протести „1 од 5 милиона“ организују се од 8. децембра 2018. године када је одржан први протест у Београду. Касније су се протести проширили и на друге градове  па се тренутно, сваке недеље,  протестује у више од 90 градова широм Србије.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY