SHARE

Избор је овог пута пао на Женски одбојкашки клуб „Трендтекс“. Руководство Хемиjске индустрије „Елан“, на челу са директором Гораном Секулићем, посетило је одбојкашице „Трендтекса“ на тренингу у сали Основне школе „Владимир Перић Валтер“. Том приликом донирали су им опрему у виду мајица за тренирање, пожелевши им притом доста спортских успеха. Тренингу су присуствовали и челни људи компаније  „Трендтекс“, на челу са Бенјамином Хаџалићем, који су већ годинама генерални спонзор најстаријег женског клуба у Пријепољу, који је честитао фирми „Елан“ на постојању које траје 60 година и захвалио се на поклону. Донацијом је задовољан и тренер младих пријепољских одбојкашица.

Задовољни смо, самим тим што се неко сетио нас и препознао наш рад задњих година. Додуше, и ми постојимо 36 година и они су нам пожелели да трајемо још минимум 60 година, као што су и они до сада. Ми смо њима, такође, пожелели да трају још дуго и да, када год су у могућности, финансирају и спонзоришу неки спортски клуб. Ове године смо ми добили ту донацију и захваљујемо им се на томе  – каже тренер ОК „Трендтекс“ и додаје да је вредност донације око 30 хиљада динара.

У Одбојкашком клубу „Трендтекс“ тренира око 90 девојчица свих узраста, од сениорки до најмлађе групе.

Имамо све селекције, с тим што се такмичимо у сениорској и кадетској конкуренцији.Трудимо се да направимо баланс, да све девојчице играју утакмице, од најмлађих до најстаријих – додаје Денијал Мезилџић.

Одбојкашце „Трендтекса“  се већ другу годину такмиче  у Регионалној лиги Моравичког и Златиборског округа. Након првог дела сезоне налазе се на другој позицији, са великим изгледима да се пласирају у виши ранг такмичења.

Опширније у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY