Етно фестивал домаћих производа нашег краја одржан у Пријепољу (ВИДЕО)

Први Етно фестивал домаћих производа нашег краја окупио произвођаче домаћих прехрамбених производа, ракије и ручних радова из Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја. Фестивал је организовало Удружења грађана „Седобро“ а циљ им је да манифестација постане традиционална.

982
0
SHARE

Иако је првобитно било замишљено да се први етно фестивал одржи у селу Седобро, одлично се уклопио и у амбијент сале ресторана „Српска круна“ у Бостанима. На већини штандова били су изложени разноврсни прехрамбени производи – сувомеснати, мед и пчелињи производи, зимница, џемови и слатка, али су се ту нашли и ручни радови и ракије. На позив организатора одазвало се 15 излагача из Пријепоља и суседних општина.

Очување традиције је био главни мотив за организацију фестивала каже председник Удружења грађана „Седобро“ Љубиша Бабић, власник ресторана “Српска круна“.

На фестивалу је било излагача који су већ препознатљиви али и оних који су се први пут појавили на некој манифестацији. Организатори су задовољни посетом, узимајући у обзир да се фестивал одржава први пут, а кажу да ће у будуће више радити на промоцији па се надају и већем броју учесника као и посетилаца на наредном окупљању.

Опширније у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY