Фирма „Декор инвест“ из Прибоја наставља санацију зграде Општинске управе Пријепоље

Фирма „Декор инвест“ из Прибоја наставља санацију зграде Општинске управе Пријепоље

Наставља се реконструкција зграде Општинске управе у Пријепољу. Извођење грађевинско-занатских радова поверено је прибојској фирми „Декор инвест“, која је била ангажована и у првој фази реконструкције. Вредност радова износи нешто више од 13 милиона динара са ПДВ-ом, што значи да ће у реконструкцију зграде бити уложено укупно око 37 милиона динара.

584
0
SHARE

Фирма «Декор инвест» за извођача радова изабрана је на поновљеној јавној набавци, јер је посао првобитно поверен групи понуђача на челу са фирмом „Ровчанин –инжењеринг“. Посао вредан 10 милиона и 300.000 динара није реализован, због чега је Општина Пријепоље раскинула уговор и расписала нову јавну набавку. Фирма „Ровчанин – инжењеринг“ учествовала је и на поновљеном тендеру и имала најповољнију понуду у износу од непуних 11 милиона динара која је одбијена, због, како је образложено, непотпуне документације.

Санација приземља, првог и другог спрата зграде Општинске управе Пријепоље подразумева замену столарије, подних облога, електромонтажне, молерско-фарбарске радове, радове на вентилацији и систему заштите, као и реконструкцију надстрешнице. Рок за завршетак радова је 90 дана од увођења извођача у посао.

У првој фази реконструкције зграде Општинске управе дограђено је поткровље и урађена фасада на целој згради. Овај посао  вредан око 21 милион динара, уз још скоро три милиона динара, колико су процењени додатни радови, био је поверен прибојској фирми „Декор инвест“ и београдској „Златибор – градња Београд“.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY