Група Машта: Подршка и честитка ТВ Форум поводом 10 година рада

Десет година рада у медијима није само јубилеј већ и културна, духовна и информативна традиција - вредна поштовања.

465
0
SHARE

Својим програмом сте учинили све у одбрани основних људских вредности, истине, правде, одговорности, равноправности и образовања. Група МАШТА, вам одаје захвалност и поштовање, зато што смо заговорници, чувари и следбеници истих вредности. Праћење и учешће у вашем програму је учинило моје другаре из групе МАШТА и мене бољим људима и бољим ђaцима. Хвала вам на томе!

Значај непристрасног  и објективног извештавања ТВ Форум, у времену контролисаних, цензурисаних и копи пејст медија, изазива живи интерес грађана и довело је вашу телевизију на једно од највидљивијих места на нашим телевизијским екранима.

Успели сте да теме образовање за демократију и грађанско друштво као и питања, образовања, права деце, жена и културних догађања  учините видљивим и доступним широком аудиторијуму а њихове прегаоце представите као националне јунаке.

Ако смо Димитрија Давидовића препознали као првог српског новинара и уставотворитеља, онда нас та чињеница обавезује и поставља пред нас високе моралне, правне и медијске циљеве – много веће од онога како данас у друштву третирамо медије и новинаре, правду и правичност, демократију и демократичност.

Овај јубилеј нас мотивише, храбри али и опомиње – да је новинарство надвладало све владаре и политике  и постало симбол слободе, духовности, и сталне борбе за истину једног народа.

Својим прилозима ТВ Форум нас подсећа, да превазиђемо неспоразуме са стварношћу и изађемо из моралног, образовног, културног и надасве медијског мрака. Очекујемо да нам ваша телевизија помогне да повратимо  ауторитет моралности, истини и изведе из медијске таме којом тумарамо.

Величанствена атмосфера и награда нас обавезује и позива – одазовимо се.

За савремено образовање орјентисано ка знању    

Група МАШТА        

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY