Хуманитарни концерт „За Анастасију“ у среду у Дому културе

Хуманитарни концерт „За Анастасију“ у среду у Дому културе

Анастасији Гавриловић је након дијагностификоване акутне лимфобластне леукемије урађена трансплантација коштане сржи у болници у Истанбулу. Донор је била њена мајка, чије су здраве матичне ћелије потпуно замениле нездраве. Међутим, потребно је још новца за наставак лечења јер су након операције настале компликације такозване “калем против домаћина опасне по Анастасијин живот. Како би обезбедили средства за савремене методе лечења на клиници у Истанбулу, Дом Културе у Пријепољу организује хуманитарни концерт.

Концерт је заказан за среду у 20 часова. Наш пријепољац Млађен Тошовић нам је помогао у организацији и окупио своје колеге, пријепољске бендове и музичаре па ће осим њега на концерту наступити и група изазов, Атко Кахровић, Јелена Цвијовић, Енес мердовић, Давор Пејовић, као и фолкорни ансамбл Дома културе.  Цена улазнице је 300 динара и целокупан износ прикупљен на концерту ће бити уплаћен за Анастасијино лечење. Такође, желимо да се захвалимо свим физичким лицима и привредним субјектима који су помогли акцију и позовем све грађане који су у могућности да осим улазнице на концерту уплате средства. пријепољци и пријепољке су до сада много пута показали своју хуманост очекујем да ће се у што већем броју појавити на концерту и да ћемо показати Анастасији да су уз њу не само финансијски – поручила је координаторка програма у Дому културе Адмира Мостарац.

Анастасији можемо помоћи и слањем СМС поруке  на 3030, садржај 396, уплатом на динарски рачун: 160-486124-02 или девизни рачун: 00-540-0002344.5. Уплатом платним картицама путем линка: Е-донира или са вашег ПаyПал налога.

Подели на мрежама

Повезани чланци