Изабран стручни надзор за реконструкцију моста у Шарампову

Изабран стручни надзор за реконструкцију моста у Шарампову

Стручни надзор над пројектовањем и извођењем грађевинских радова на реконструкцији  моста на реци Лим у Пријепољу по систему „кључ у руке“, фирма „Формел“ из Сјенице радиће са Пројект бироом „Утибер“ из Новог Сада, „Панедификом инжењеринг“ из Београда, фирмом „24. септембар 2018.“ из Ужица, Агенцијом за премер непокретности „Гео-инжењеринг“ из Тутина и Пројектиним бироом „Град пут“ из Лознице.

Вредност уговора је 4.800.000 динара са ПДВ-ом.

Посао пројектовања и извођења грађевинских радова на реконструкцији моста преко реке Лим у Пријепољу по систему „кључ у руке“, поверен је фирмама „Нови Пазар пут“, као носиоцу посла, фирми МПП „Јединство“ из Севојна, док ће као подизвођач бити ангажована београдска фирма „ДБ инжењеринг“.

Реконструкција моста у Шарампову започета је у фебруару 2018. године, а обустављена  након три месеца, због много већих оштећења од првобитно предвиђених. Више од годину дана чекало се на расписивање новог јавног позива за извођача радова. Тада је вредност радова била процењена на 65 милиона динара, односно, била је три пута мања од актуелне уговорене цене која износи 216 милиона динара са ПДВ-ом.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *