Изабрани понуђачи за набавку медицинске опреме за опремање породилишта

Изабрани понуђачи за набавку медицинске опреме за опремање породилишта

Општина Пријепоље донела је Одлуку о додели уговора за набавку медицинске опреме за потребе Опште болнице Пријепоље. Средства за набавку опреме обезбеђена су од Амбасаде Јапана у Републици Србији у оквиру пројекта опремања Опште болнице Пријепоље медицинском опремом, односно за опремање породилишта.

674
0
SHARE

Процењена вредност јавне набавке износи око 6 милиона 800 хиљада динара без ПДВ-а, а подразумева, између осталог, набавку гинеколошког и операционог стола, инструмената за царски рез, парног стерилизатора.. Комисија је одлучила да уговоре о јавној набавци додели фирмама из Београда и Ниша које се баве производњом, сервисирањем и одржавањем медицинске опреме.

Јавна набавка била је подељена у 12 партија, а за две партије обустављен је поступак. За 6 добоша за стерилизацију поступак је обустављен јер нико није доставио пунуду, а за рефлектор лампу нису испуњени услови за доделу уговора. Укупна процењена вредност за ове две партије је 105 хиљада динара.

Уговор о донацији у износу од 58 000 евра између Амбасаде Јапана и општине Пријепоље, закључен је у Београду 22. фебруара ове године. Средства за породилиште, Амбасада Јапана обезбедила је кроз програм ПОПОС који за циљ има да подржи социјални развој кроз пројекте за основне потребе становништва. Од 1999. године у Србији је реализовано 207 ових пројеката у укупној вредности од око 12,4 милиона евра.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY