Још једно лето без базена у Пријепољу

Још једно лето без базена у Пријепољу

Први јунски дани време су када на базенима широм Србије почиње сезона купања. И ово лето Пријепољци и Пријепољке расхлађиваће се на базенима у суседним градовима, а још се не зна да ли ће и када Пријепоље добити свој базен.

1249
0
SHARE

Змије и жабе, које смо прошле године затекли у ономе што је остало од некадашњег поноса града, не морају да брину јер и ове године имају где да се купају и сунчају. Као и претходних десетак година, грађани и грађанке Пријепоља немају. По освежење и предах од високих летњих температура, најближе је отићи до Прибоја или Златара.

У току прошле године, приликом посете Пријепољу представника Владине Канцеларије за управљање јавним улагањима поменута је и изградња базена. Као једина локација погодна за ову намену издвојени су објекти у кругу основне школе Владимир Перић Валтер. Члан општинског већа Едиб Кајевић каже да нема нових информација о изградњи базена јер се чекају пројектна решења из Канцеларије за управљање јавним улагањима, како да се базен уклопи у постојеће објекте Валтера. Ако се и дође до пројектног решења, на које се  чека скоро годину дана, сам пројекат и изградња сигурно би потрајали још неколико година.

Оно што не иде на руку грађанима који су навикли да се, у недостатку базена и уређених градских плажа, расхладе у Милешевци, јесу радови на обалоутврди који су у току.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY