КК „Милешевац“: У 2019. циљ је повратак у Прву лигу (ВИДЕО)

Кошаркаши „Милешевца“ су први део сезоне завршили на другом месту на табели. Циљ је и даље повратак у Прву регионалну лигу, а у клубу сматрају да за то имају велике шансе.

582
0
SHARE

Кошаркаши „Милешевца“ су полусезону завршили са 5 победа и 2 пораза, и 12 бодова. Првопласирани ужички „Плеј Оф“ има победу и бод више, а трећепласирана „Морава“ из Заблаћа је изједначена по броју бодова и победа са Пријепољцима. Са обе екипе „Милешевац“ је играо у гостима и успео је да савлада Ужичане, али је изгубио од „Мораве“. Друга утакмица изгубљена је на гостовању у Ивањици.

Председник и тренер КК „Милешевац“ Игор Голубовић каже да су имали добру полусезону и да у другом делу имају знатно лакши распоред. Остварене су битне победе па непланирани пораз од „Ивањице“ није направио велики проблем.

Играчки кадар је ове сезоне значајно консолидовао и враћен је део старих играча, са којима је „Милешевац“ пре две године изборио и имао добар наступ у Првој лиги, из које је испао почетком године, након само четири остварене победе.

Голубовић мисли да тренутни састав може одговорити изазовима и испунити зацртани циљ. Пријепољци су тренутно најефикаснија екипа са 620 постигнутих поена и 499 примљених, те имају и најбољу кош разлику у лиги.

Једну од најважнијих утакмица у другом делу сезоне пријепољски кошаркаши играју у првом колу наставка, које се одиграва 9. и 10. фебруара. Угостиће „Мораву“, а приоритет је победа, да би се сачувала предност на табели. Затим следи гостовање у Пожеги а онда, у 10. колу, „Милешевац“ ће угостити „Плеј Оф“.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY