На 55. МОСИ 170 спортиста и спортисткиња из Пријепоља

На 55. МОСИ 170 спортиста и спортисткиња из Пријепоља

Од 4. до 8. јула у Прибоју се одржавају 55. Међуопштинске омладинске спортске игре. Пријепоље ће на играма представљати 170 такмичара.

725
0
SHARE

У Прибоју се приводе крају припреме за јубиларне 55. МОСИ на којима ће наступити преко 30 општина и око 3 хиљаде спортиста. У току је постављање тартан подлоге на атлетској стази и завршни радови на уређењу осталих спортских терена.

Председник Спортског савеза општине Пријепоље Милован Милићевић каже да ће Прибој бити одличан домаћин. Додаје и да је Прибој близу, али ће се настојати да пријепољске екипе буду смештене у граду домаћину због духа МОСИ, који се огледа и у дружењу учесника.

Одређене су вође екипа: фудбал води Небојша Ружић, мали фудбал Миладин Радивојевић, мушку одбојку Самир Оковић, женску Адис Мицановић, мушку кошарку Игор Голубовић а женску Бранислав Дивац, мушки рукомет Дејан Ћубић а женски Бојан Милинковић, атлетику и стони тенис води  Санела Кукуљац, шах Сретен Марушић, одбојку на песку Зденко Крповић, женско планинарство Нада Цмиљановић Жунић и риболов Драгослав Поповић.

Прошле године чланови Атлетског клуба „Полет“ из Пријепоља бојкотовали су МОСИ у Пљевљима због неслагања и проблема у Спортском савезу, што је кумовало лошим резултатима у атлетици. Како сада ствари стоје, чланови пријепољског атлетског клуба ни ове године неће наступати за Пријепоље на Играма у Прибоју, јер и даље постоје иста неслагања и размирице у Спортском савезу, а клуб није добио средства из општинског буџета за 2018. годину. Незванично сазнајемо да ће неки од чланова „Полета“ наступити за градове из окружења.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY