Недостаје 27 милиона да школа у Бостанима буде као нова

Дан школе је прилика да се истакну успеси и сумирају резултати, постигнути у минулих годину дана, каже директор Основне школе „Свети Сава“ Бесим Бегановић. Има се чиме похвалити, додаје, али има и много планова како постићи још боље резултате. У пет издвојених одељења Основне школе “Свети Сава“ у протеклих годину дана није изгубљен ни један дан наставе, истакао је директор.

461
0
SHARE

Главни разлог за задовољство запослених у основној школи у Бостанима су успеси које постижу ђаци, каже директор Бесим Бегановић. Добри резултати на пријемном испиту су показатељ доброг рада у школи, а све се чини да се тај рад додатно унапреди.

Потпуно је модернизован један кабинет, који сада поседује целокупну опрему за савремено одвијање наставе, а у току наредног полугодишта активно ће се радити на увођењу електронских дневника.

Бегановић каже да се настава одвија без проблема, чак и у удаљеним истуреним одељењима у Каћеву, Хисарџику, Косатици, Ташеву и Аљиновићима. Превоз ће бити још бољи када се реализује донација која ће бити искоришћена за куповину теренског возила.

Бегановић каже да је тренутно приоритет замена крова, столарије и подних облога, што би све коштало око 27 милиона динара. Траже се донатори и за ове инвестиције, па је школа конкурисала за средства код јапанске и чешке амбасаде.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY