Нема заинтересованих за изградњу парка и излетишта на Равнама

Обустављен је поступак јавне набавке за прву фазу изградње парка и излетишта на Равнама у Пријепољу, јер није било заинтересованих понуђача. Нова јавна набавка биће расписана за неколико дана, кажу из Туристичке организације регије Западна Србија.

1040
0
SHARE

Јавна набавка за изградњу парка и излетишта на Равнама расписана је 24. јула, а рок за подношење понуда био је 5. август. До назначеног рока није пристигла ни једна понуда, па ће поступак јавне набавке бити поновљен за неколико дана.

Уређење излетишта на Равнама део је пројекта „Унапређење туристичке инфраструктуре у регији Западна Србија“, који спроводи Туристичка организације регије Западна Србија а финансира Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

Неуспела јавна набавка неће утицати на динамику спровођења пројекта, рекао нам је директор Туристичке организације регије Западна Србија Мирослав Рађен, као и да ће излетиште на Равнама бити уређено до маја наредне године како је и планирано.

Прва фаза радова подразумева чишћење и припрему терена за изградњу: уклањање старих садница шљива, равнање земљишта, уређење земљишта за изградњу, уређење простора за паркинг. На локацији се планира изградња дрвених печурки –надстрешница као и роштиља који ће се налазити у непосредној близини печурки. У централном делу парка налазиће се дечије игралиште са мобилијаром. У углу парка планирана је изградња летње позорнице са мини трибинама која ће бити мултифункционална. У другом делу парка планиран је простор за камповање.

Средства намењена за прву фазу износе милион 900 хиљада динара, а укупна вредност пројекта је близу 5 милиона динара.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY