SHARE

Победник на стази од 11 километара и најбољи сениор био је Илија Миленковић а други и трећи су били Владимир Јовичић и Дејан Цветковић. У категорији сениорки прва је била Јелисавета Јовичић а за њом су на циљ стигле Далиборка Давидовић и Драгана Терзић. У категорији мушкараца испод 18 година најбољи је био Лука Симић, други је кроз циљ прошао Никола Вукеља а трећи је био Михаило Јарчевић. У категорији жене испод 18 година прва је била Анета Тописировић, друга је била Бојана Ђоловић а трећа Јана Пејатовић. Код мушкараца старијих од 45 година први је био Лазар Секулић, други Мухарем Каришик а трећи Петер Ешкулич. У истој категорији код жена најбоља је била Мариам Крстић, друга Мирсада Алић а трећа Љиљана Рајковић.

Победник трке од 22 километра, уједно и најбољи сениор, био је Јанко Урошевић. Друго место заузео је Марко Милановић док је трећи био Марко Јовановић. У конкуренцији мушкараца преко 45 година најбољи је био Игор Симић, други је био Здравко Караџић а трећи Веско Анђелковић. Код сениорки најбоља је била Милица Виријевић, друга је била Ивана Будински а трећа Мила Новаковић. У конкуренцији жена преко 45 година прва је била Зорица Смиљанић, друга Ана Лапчевић а трећа Гордана Шеатовић.

Победник трке на 66 километара и најбољи сениор био је Зоран Марковић, други на циљ стигао је Бојан Јоцић а трећи Александар Јеличић. Најбоља сениорка била је Гордана Јевтић, друга је кроз циљ прошла Ивана Ценерић а трећа Драгана Обрадовић. У категорији преко 45 година код мушкараца први је био Радивој Јоцић испред Милана Бијелића и Мирка Војиновића, Код жена старијих од 45 година прва је кроз циљ прошла Биљана Тадић, друга Вера Велимировић а трећа Драгослава Петровић.

На најдужој стази најбржи је био прошлогодишњи победник Ненад Живковић. Друго место припало је Жељку Зељковићу а трећи је био Предраг Голубовић. Код мушкараца преко 45 година први је био Зоран Прекогачић, други Срећко Гомилшак а трећи Александар Митић. Најбоља код жена била је Марјета Гомилшак, која је наступала у категорији преко 45 година. У истој категорији друга је била Радмила Крговић а трећа Љиљана Тасић. Код сениорки прва је била Јелена Филиповић, друга Жудана Ђокић а трећа Емануела Кулиновић.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY