Одбојкашице „Бамби Волеја“ предале петицију (ВИДЕО)

Одбојкашице „Бамби Волеја“ предале петицију (ВИДЕО)

Штрајк глађу Адиса Мицановића ушао је у седми дан, а још увек нема било каквих назнака да ће он одустати, или да ће локална самоуправа удовољити његовом захтеву да се преиначи одлука о додељивању само 50 хиљада динара Одбојкашком клубу "Бамби Волеј" у 2018. години.

2529
0
SHARE

Мицановић је штрајк започео у уторак, 8. маја. Од тада се непрекидно налази пред зградом Општинске управе. Каже да се физички и психички изузетно лоше осећа. Услов за прекидање штрајка је преиспитивање одлуке локалне самоуправе, односно општинске комисије, да се клубу додели износ од 50 хиљада динара за 2018. годину. Мицановић каже да очекује да се нешто коначно реши, и предлаже, да ако је нешто у клубу урађено нелегално, да се процесуира. Ако је све уреду, нека им се доделе средства која заслужују.

Одбојкашице „Бамби Волеја“ су данас предале петицију, насловљену на председника Општине и Општинско веће, којом се тражи измена одлуке о расподели срестава за редовни годишњи програм „Бамби Волеја“. Петицију је за неколико дана потписало више од 1000 грађана и грађанки Пријепоља.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY