Одложени радови на санацији и поправци неколико путних праваца у Пријепољу

Одложени радови на санацији и поправци неколико путних праваца у Пријепољу

Општина Пријепоље обуставила је јавну набавку за радове на рехабилитацији, поправци и одржавању постојећих путних праваца у Месној заједницi Пријепоље и неколико сеоских месних заједница. Понуде су доставиле две фирме, али ниједна није испуњавала све прописане услове, стоји у образложењу обуставе јавне набавке.

1563
0
SHARE

Због обуставе поступка јавне набавке неће бити попрaвљени или асфалтирани путни правци који се налазе у Месним заједницама Каћево, Хисарџик, Косатица, Пријепоље, Тоци, Џурово, Дренова, пут од Карауле до џамије према Аљиновићима и део улице, путни објекати и потпорни зида у насељу Јездовића коса, крак улице Рада Дробњака код куће Чедомира Зиндовића на Коловрату.

Понуде су доставиле две фирме. Прву понуду предала је фирма „Гролит – рад“ доо из Београда, другу „Лабуд плус“ доо из Пријепоља. Комисија за јавну набавку није отварала понуду фирме „Лабуд плус“ јер, како се наводи у образложењу, општина Пријепоље поседује доказе да ова фирма није испуњавала обавезе по раније закљученoм уговору, а односи се на извођење радова на санацији и поправци пута Бродарево – Врболаш – Завинограђе.

Понуда фирме „Гролит – рад“ одбијена је јер, како се наводи, нису доставили конкурсом тражену документацију, а и понуђене цене за сваки путни правац биле су веће од процењене вредности.

Укупна процењена вредност јавне набавке била је близу 14 милиона 400 хиљада динара са ПДВ-ом.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY