Поновљена јавна набавка за санацију путева у неколико месних заједница

Поновљена јавна набавка за санацију путева у неколико месних заједница

Општина Пријепоље расписала је јавну набавку за извођење радова на рехабилитацији, поправци и одржавању неколико постојећих путних праваца у Месној заједници Пријепоље и неколико сеоских месних заједница. То је други покренут поступак јавне набавке за исте путне правце, јер ниједна од две фирме које су учествовале у прошлом поступку није испуњавала све прописане услове.

1334
0
SHARE

Јавном набавком предвиђена је рехабилитација, поправка и одржавање постојећих путних праваца у Месним заједницама Каћево, Хисарџик, Косатица, Пријепоље, Тоци, Џурово, Дренова, пут од Карауле до џамије према Аљиновићима и део улице, путни објекати и потпорни зида у насељу Јездовића коса, крак улице Рада Дробњака код куће Чедомира Зиндовића на Коловрату. Укупна процењена вредност износи близу 14 милиона 400 хиљада динара са ПДВ-ом.

Крајњи рок за достављање понуда је 4. октобар до 10.30 часова. Рок за извођење радова максимално 30 радних дана.

Подсећамо, Општина Пријепоље је прошлу јавну набавку за ове путне правце обуставила јер ниједна фирма није испуњавала све прописане услове, стајало је у образложењу обустве поступка. Прву понуду предала је фирма „Гролит – рад“ доо из Београда, другу „Лабуд плус“ доо из Пријепоља. Комисија за јавну набавку није отварала понуду фирме „Лабуд плус“ јер, како се наводи у образложењу, општина Пријепоље поседује доказе да ова фирма није испуњавала обавезе по раније закљученoм уговору, а односи се на извођење радова на санацији и поправци пута Бродарево – Врболаш – Завинограђе. Понуда фирме „Гролит – рад“ одбијена је јер, како се наводи, нису доставили конкурсом тражену документацију, а и понуђене цене за сваки путни правац биле су веће од процењене вредности.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY