После Европског, Дејан Володер и на Светском првенству у бодибилдингу

После Европског, Дејан Володер и на Светском првенству у бодибилдингу

Освајањем четвртог места на Европском првенству у бодибилдингу, Пријепољац Дејан Володер изборио учешће на Светском првенству.

434
0
SHARE

Репрезентативац Србије, Пријепољац Дејан Володер, освојио је четврто место на Европском првенсту у бодибилдингу и фитнесу, које је одржано у Шпанији. У шесточланом тиму репрезентације, Володер је остварио најбољи пласман у мушком делу екипе. Следеће седмице очекује га такмичење на Балканском првенству у Грчкој, а боје Србије браниће и на Светском првенству у Чешкој.

Позив за учешће на Европском првенству у бодибилдингу, Дејан Володер изборио је двоструком узастопном титулом првака Србије у категорији  „men’s physique“. Ово је први пут да се такмичио ван граница Србије, а четврто место освојио је у конкуренцији од око 100-ак такмичара.

Прво сам ушао у полуфинале међу 15 такмичара, онда и у финале међу шест, где сам освојио четврто место. Мало ми је фалило до медаље, два бода за треће, три за прво место. Четврти у Европи није уопште мала ствар, али остаје жал за медаљом. Ја сам презадовољан и срећан, као и селектор, јер ипак је то мој први излазак на Европско првенство – каже Дејан Володер.

Володер је једини од три репрезентативца Србије успео да уђе у финале Европског првенства. Добрим пласманом у Шпанији обезбедио је даље учешће у репрезентацији.

Добио сам позив од селектора, након састанка челних људи репрезентације са Савезом за бодибилдинг и фитнес, за учешће у репрезентацији на Светском првенству које ће се одржати у Чешкој на јесен, тако да већ сада улазим у припреме и за то првенство – истиче Пријепољац који је почео да се такмичи 2016. године и за кратко време успео да оствари значајне резултате.

Већ наредне седмице Володер ће учествовати на Балканском првенству у Грчкој, где очекује добар резултат и освајање медаље.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY